Despre Inspirație PEPCO

 

Fiecare dintre noi este o sursă de inspirație. De aceea, inspiratie.pepco.ro este un site creat de noi toți, împreună. Stilul copiilor, moda pentru femei și design-ul interior alcătuiesc lumea PEPCO. Acum, toate acestea se află într-un singur loc și cu o simplă căutare poți găsi exact ce te interesează.

Postările utilizatorilor includ și sugestii de la bloggerii tăi preferați: Andreea Balaban, Sînziana Iacob, Christian & Renata, Little Stories of My Life și Mădălina Mișu. Vezi cum i-au inspirat pe ei produsele PEPCO și poate că îți vor veni și ție idei noi!

 

 

Te mândrești cu interiorul casei tale? Sau poate ai un mod unic de a crea ținute feminine, iar creațiile copiilor tăi sunt mereu uimitoare? Arată-ne articolele PEPCO pe care le-ai folosit în sufrageria ta frumoasă, în bucătăria ta practică sau în dormitorul tău confortabil și inspiră-ne! 

E ușor! Trebuie doar să faci o fotografie sau un videoclip cu produsele PEPCO și să îl postezi pe Instagram cu hashtag-ul #inspiratiePEPCO în descriere!

 

 

Poți să-ți împărtășești ideile creative de utilizare sau organizare a produselor PEPCO prin aplicația PEPCO sau postând fotografii cu acestea pe Instagram sub hashtag-ul #inspiratiePEPCO.

ADAUGĂ O INSPIRAȚIE

Fotografiile tale sunt o sursă de inspirație pentru ceilalți, motiv pentru care în fiecare săptămână acordăm celor mai frumoase fotografii titlul de INSPIRAȚIA SĂPTĂMÂNII și un voucher de cumpărături PEPCO în valoare de 50 Lei. 

Arată-ne creațiile tale!