Inspirația Săptămânii

Devino creator

și câștigă un voucher de cumpărături PEPCO!

Fiecare dintre noi este o sursă de inspirație. Unii se pricep la decorațiuni interioare, alții la stil și modă. Și mai sunt și cei care sunt experți în decorațiunile interioare, ținutele trendy ale femeilor sau cele confortabile ale copiilor? Distribuie lucrurile cu care te mândrești. Fotografia ta îi poate inspira pe ceilalți și, în plus, te poate ajuta să câștigi premii! 

În fiecare săptămână selectăm autorii INSPIRAȚIEI SĂPTĂMÂNII! Acestea sunt pozele care ne inspiră cel mai mult și care arată cât de frumoase pot fi modelele și decorațiunile create cu un cost redus. Un aranjament frumos de lumânări și flori pe o masă de cafea? Sau poate o idee pentru o plimbare de duminică cu copiii? INSPIRAȚIA SĂPTĂMÂNII e peste tot! Voucherele de cumpărături PEPCO în valoare de 50 Lei îi așteaptă autorii INSPIRAȚIEI SĂPTĂMÂNII. Ne vedem la cumpărături!

Vrei să adaugi o inspirație?

E ușor! Folosește formularul nostru sau alege inspirația din contul tău Instagram sau Facebook. Dacă Inspirația ta este acceptată de către moderator (procesul durează până la 24 de ore în timpul săptămânii), vei găsi inspirația ta în galeria principală. De asemenea, poți căuta fotografia ta introducând numele tău de utilizator sau hashtag-urile pe care le-ai folosit în descrierea ei.