BLOGGERII NOȘTRI PARTENERI

Stai în fața rafturilor din magazinele noastre și te întrebi dacă un produs PEPCO se va potrivi în casa ta sau nu? Sau poate nu știi cum poți combina piesele vestimentare într-un mod inedit? Nu uita că poți găsi mereu noi idei pentru tine și familia ta pe inspiratie.pepco.ro. Aici, te poți inspira dintr-o mulțime de recomandări de la bloggeri celebri cu care noi colaborăm.

Fiecare este expert pe domeniul său și nu ezită să împărtășească idei de utilizare a produselor noastre, într-o manieră creativă. Bloggerii noștri parteneri folosesc și testează produsele PEPCO în viața realăspecial pentru a te ajuta cu sfaturi și recomandări.

 

____________________________________________________________________

 

Simți deseori că nu ai nimic cu care să te îmbraci?
 
Noua colecție PEPCO de îmbrăcăminte pentru femei a fost probată și asortată cum nu se poate mai frumos de Mădălina Mișu, bloggeriță de lifestyle și fashion. Pasiunea ei este moda și urmărește îndeaproape cele mai noi trenduri, pe care iubește să le combine în outfituri inedite.
Articolele ei te vor inspira să îți reîmprospătezi garderoba cu noi piese vestimentare și să îți exprimi și mai bine stilul personal. Ne-a uluit și ne-a inspirat cu modul în care a asortat hainele, așa că te invităm și pe tine să vezice ținute frumoase a creat!
 
Poți găsi toate articolele acestui blogger AICI
 
____________________________________________________________________

Dar cu organizarea și decorarea casei cum rămâne? Ghidul nostru în lumea Home & Deco este Diana Mihăilă - autoarea blogului dianamihaila.ro. Este primul blogger-specialist în soluții de organizare din România și ne învață cum să ne organizăm casa într-un mod eficient, la costuri reduse. Când nu cercetează ultimele trenduri în materie de organizare și depozitare, Diana Mihăilă se ocupă și cu tutoriale creative, cu care ne inspiră în permanență. De exemplu, ne-a învățat cum să creăm propriile aranjamente și decorațiuni de Paște, folosind produsele PEPCO. Practic, ea este zâna care face lucrurile să se întâmple fără nicio baghetă magică.
 
Poți găsi toate articolele acestui blogger AICI
 
____________________________________________________________________
 
Te gândești întotdeauna cum să faci atmosfera din casa ta mai veselă și primitoare?
Renata Bota și Christian Balazs sunt ghizii perfecți în lumea Home & Deco. "Cuplul de pe Insta cu poze roz" și autori ai unui blog comun, cei doi ne învață în permanență cum să adaugăm un plus de culoare și optimism în casă. Când nu călătoresc împreună sau nu fac poze parcă rupte de pe Pinterest, Renata și Christian își redecorează casa și ne inspiră cu o mulțime de idei drăgălașe de amenajare. Dacă îți dorești să transformi atmosfera din casa ta și să bucuri de un decor ca în povești, te invităm să le urmărești articolele și postările.
 
Poți găsi toate articolele Renatei AICI și ale lui Christian AICI 
 
____________________________________________________________________
 
 
Te gândești vreodată cum ar fi să faci schimb de roluri cu copilul tău? 
Dan Cruceru, autorul blogului
www.taticool.eu, a acceptat provocarea noastră creativă și ne-a povestit pe îndelete întreaga experiență. El și-a petrecut ziua de 1 iunie la o sesiune de cumpărături la PEPCO, alături de fetița lui, Sophie, iar pe parcursul acestei experiențe au făcut schimb de roluri. Dan a făcut câteva mofturi, așa cum fac deseori copiii, iar Sophie a concluzionat că
este tare greu să fii părinte, mai ales când vine vorba de shopping. Atunci când nu face schimb de rol cu fiica lui, Dan scrie despre încercarea de a fi un tătic cât mai cool și ancorat în realitatea copiilor lui, provocările prin care trece, dar și bucuriile care vin la pachet cu rolul de tată. El ne inspiră cu poveștile lui în mod constant, motiv pentru care te invităm și pe tine să le descoperi. 
 
Poți găsi mai multe în acest articol.
 
____________________________________________________________________
 

     A început cu o promisiune, a continuat cu o sesiune distractivă de cumpărături la PEPCO și s-a transformat într-o zi de neuitat. Urmărește cum au sărbătorit #supermom Ela Crăciun și Alesia, fetița ei, ziua de 1 iunie în PEPCO, direct pe blogul ei! (more)

                                                                     Poți găsi mai multe în acest articol.

                                  ____________________________________________________________________

 
 
Inspiratie.pepco.ro îți va oferi, de asemenea, o mulțime de alte subiecte de interes pentru tine. Proiecte DIY, decoruri pentru Crăciun sau Paște, ținute sport sau pregătiri pentru întoarcerea la școală - bloggerii noștri talentați au câte o idee creativă pentru fiecare ocazie.
 
Toate articolele bloggerilor sunt AICI