Mai multa inspiratie pentru tine

Cum săÎmpachetează mai multe bagaje pentru vacanță!


Îmbrăcăminte, accesorii, cosmetice, accesorii de plajă... Crezi că nu-ți ajunge o singură valiză? Stai liniștită, cu ideile noastre pentru ambalare inteligentă, vei pune fără probleme mai multe lucruri în ea. Câțiva pași simpli sunt suficienți!
 
Ține minte...
 
... să rulezi hainele și lenjeria – astfel, vor ocupa mult mai puțin loc decât cele împăturite.

Pentru a le fixa, folosește curelele interioare ale valizei, care vor face ca totul să rămână la locul său pe parcursul întregii călătorii.


 
...să folosești pungi care pot fi vidate, din care vei putea scoate aerul cu ajutorul aspiratorului. Datorită acestui lucru, hainele tale, nu numai că nu se vor mototoli, dar mai ales vor ocupa puțin spațiu. Nici măcar nu îți imaginezi cât loc poți economisi astfel!
 
...să iei cu tine ambalaje mici, de călătorie, pentru produsele cosmetice (se pot cumpăra din orice raion de cosmetice) sau mostre de cosmetice, pe care le vei putea pune fără probleme într-o gentuță de cosmetice, din plastic – în plus, aceasta va preveni eventuala vărsare a lichidelor pe haine. Pune gentuța pentru cosmetice în buzunarul special din plasă. În caz de nevoie, e suficient să deschizi valiza și vei avea deja acces la șervețelele umede sau uscate, utile în orice călătorie.
 
...să folosești o husă pentru hainele care nu ar trebui să se mototolească (ex. o rochie elegantă). Împacheteaz-o la final, astfel încât să fie așezată la suprafața genții sau a valizei - astfel, nu va fi strivită de lucrurile mai grele. 


Folosind sfaturile noastre, vei putea împacheta mai mult și vei avea certitudinea că poți să iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie. Vezi? Cu PEPCO totul este mai ușor! – sau ceva similar
 
Nouă nu ne rămâne nimic altceva decât să îți urăm odihnă plăcută și numai bucurii în zilele frumoase de vară, împreună cu întreaga familie!