Mai multa inspiratie pentru tine

Crăciun5 idei decorative de sărbătoare la prețuri PEPCO

 

Masa de Ajun este mereu în lumina reflectoarelor, fiind locul magic al momentelor festive petrecute în familie.  Toate gospodinele își doresc ca masa de Crăciun să stralucească, să îi cucerească pe cei dragi. Miza e mare, iar selecția obiectelor decorative nu-i tocmai ușoară și necesită timp prețios. Pentru a ușura această frumoasă misiune, am pregătit câteva modalități economice prin care puteți orna masa, astfel încât să impresionați prin imaginație și bun gust.

Dacă îți place simplitatea, stilul scandinav este cel care te reprezintă. Alege decorațiunile naturale, precum cele din lemn. Conurile de brad și crenguțele de pin (sau molid) sunt opțiunea ideală. Cu ajutorul lor, poți modela ornamente speciale care vor aduce natura aproape de cei dragi și vor da o notă ambientală a țărilor scandinave. Recomandăm o cromatică neutră a mesei și o veselă simplă, într-o singură culoare. 

 

Te regăsești într-o notă decorativă mai specială? Atunci alege stilul bogat în elemente strălucitoare. Accentele aurii și argintii vor da mesei de sărbătoare o notă elegantă și festivă. Poți folosi globuri decorate cu sclipici, care vor reflecta lumina lumânărilor - aceasta va crea o atmosferă magică pentru tine și invitații tăi. Folosește cu încredere o veselă cu model. Pentru a evita un aspect încărcat însă, poți renunța la inelele pentru șervețele. 

Cu un strop de creativitate și o abordare neconvențională vei realiza o masă de Crăciun memorabilă! Ideile și produsele noastre vor fi un ajutor de nădejde, fără a face cheltuieli inutile. Efectul final? Invitați plăcut impresionați și momente unice în familie.

Sărbători Fericite!