Mai multa inspiratie pentru tine

CopiiMarea distracție cu PEPCO!
- accesorii pentru plajă

Vara e cel mai bun moment pentru jocuri în apă. Cei mici o adoră! Totuși, trebuie să rețineți să nu lăsați copilul singur nici măcar o clipă în timpul acestei distracții! Cel mai bine este să vă jucați împreună. De aceea, astăzi îți prezentăm câteva idei de jocuri sigure în apă, chiar și cu cei mai mici, iar în plus o listă de accesorii și jucării deosebit de utile, ideale pentru plajă!

Ține minte să iei cu tine toate lucrurile necesare. Pune în geantă o cremă cu factor de protecție ridicat, îmbrăcăminte lejeră și bineînțeles un prosop mare, colorat, pentru copil după ce ați terminat joaca.

Apa este pentru cei mici nu numai o excelentă ocazie de distracție, dar și ajută la dezvoltarea acestora. Chiar și o baie obișnuită le poate aduce multă bucurie, dacă respectăm toate regulile de siguranță.

Mama îl poate pune pe cel mic în apă pe spate (fără a uita să îi susțină spatele, umerii și căpșorul în mod corect) și îl poate deplasa ușor pe suprafața apei. Acest lucru îl va ajuta pe cel mic să se familiarizeze cu apa. Este important ca mama să se poarte liniștit și să fie delicată cu micuțul, pentru ca acesta să nu se sperie de apă. Dimpotrivă, se va juca în apă cu mai multă plăcere, poate chiar va învăța mai repede să înoate.

Aceste luni de viață sunt foarte intense pentru fiecare micuț. În această perioadă va lovi cu mânuța suprafața apei și va observa cum se stropește. Aceste jocuri sunt bune nu numai în timpul băilor zilnice, ci și vara, într-un bazin umplut cu apă curată și caldă. Să nu uităm totuși de protecția corectă a pielii copilului, ea nu ar trebui expusă la acțiunea razelor solare prea mult timp, fiind delicată și deosebit de sensibilă la arsuri. Este obligatorie utilizarea cremelor cu protecție ridicată! Oferta jucăriilor pentru apă este foarte bogată, putem alege un set de cutii pentru a turna apa, animăluțe plutitoare, submarine și multe alte accesorii pentru stropit și bălăcit, care vor atrage atenția copilului. S-a plictisit de jucării? Folosește cănuța de plastic, ea îi poate aduce micuțului multă bucurie.

În acest moment al vieții, cei mici adoră apa! Aruncă cu drag în bazin tot ce le pică în mână. Cel mai bine este să le dați mingi colorate care se ridică la suprafața apei, va fi cu adevărat fascinant să le privească! O distracție excelentă va fi și umplerea diverselor recipiente cu apă și scurgerea ei înapoi în bazin. Sticle, găletușe, forme, la această vârstă totul e o joacă. Să nu uităm nici de vedeta tuturor jocurilor acvatice, stropitoarea!

Un copil de câțiva anișori poate fi pus fără probleme într-un bazin mic cu apă călduță (să nu turnăm prea multă), ținând minte să nu ne îndepărtăm nici măcar pentru un moment și să îi punem mereu pe brațe aripioare gonflabile - siguranța e obligatorie. O idee grozavă va fi jocul de-a detectivul, împreună puteți recunoaște urmele lăsate pe nisip. Aveți o stropitoare și câteva mașinuțe murdărite de nisip? Organizați-vă o mini-spălătorie auto! Din moment ce suntem deja pe nisip... putem crea pe el imagini fantastice. Sunt suficiente un băț, câteva gadgeturi (ochelari de soare, figurine cu animale, capace de la sticle de plastic) și bineînțeles este obligatorie o imaginație bogată!

Cu cât este mai măricel copilul, cu atât mai multe experimente îi vin în minte. Construirea castelelor și a diverselor forme din nisip, săparea șanțurilor și umplerea lor cu apă. În plus, mai sunt și formele cu cele mai variate modele și culori - joaca nu se mai sfârșește!

 Copiii mai mari se vor juca și cu diverse jucării gonflabile și se vor îndrăgosti de saltele.

Împreună vă puteți distra de minune! Joaca împreună în apă este una din cele mai bune metode de a vă petrece timpul în grădină, pe malul lacului sau la mare. Astfel se dezvoltă imaginația copilului și mai ales acesta se va bucura nespus. Nu așteptați, este timpul pentru bălăceală!

Oferta prezentată este valabilă începând cu 1 iulie 2016, în limita stocului disponibil.

Imaginile prezintă exemple de modele de produse și pot fi ușor diferite de realitate.