Mai multa inspiratie pentru tine

CasăOfertele toamnei pentru interiorul casei tale

Toamna târzie este momentul cel mai potrivit să amenajăm un colțișor confortabil în locuință. Unul în care îți vei petrece în mod plăcut serile lungi împreună cu întreaga familie. Păturile confortabile, pernele pufoase sau fețele de pernă colorate reușesc să încălzească cu adevărat fiecare interior. 

În primul rând - pătura
Trebuie să fie plăcută la atingere și moale. La urma urmelor, vei petrece sub ea o parte semnificativă a serilor de toamnă și de iarnă, la adăpost de vremea rece neplăcută. La PEPCO găsești o selecție bogată de pături pentru tine și pentru cei apropiați. Ai la alegere 12 modele! Carouri scoțiene, buline, fulgi de nea și multe, multe altele. Cu ele, nicio seară de toamnă nu va fi nici plictisitoare, nici rece.

 

În al doilea rând - cana cu ceai cald 


Fără pereche, cu pătura pufoasă cel mai bine se potrivește o băutură fierbinte, aburindă, desigur servită într-un recipient potrivit care să o păstreze caldă mult timp. Cafeaua neagră, ciocolata dulce sau ceaiul se regăsesc cu siguranță în cănile colorate sau în ceștile drăguțe. Reprezintă compania ideală pentru serile mai reci. Lângă ele se mai poate adăuga o prăjiturică fierbinte - direct din cuptor. 

 


În al treilea rând - mai multă lumină 


Toamna se întunecă repede afară, dar în casa ta nu trebuie să fie așa. Așadar, ai grijă ca în interiorul casei sau al locuinței să fie o lumină caldă. La PEPCO găsești câteva idei cum să aduci mai multă strălucire în casa ta în nopțile mai lungi. Iată câteva idei: 

La PEPCO găsești tot ce îți încălzește casa și îi conferă o atmosferă plăcută. 

 

 

Oferta prezentată este valabilă în magazinele PEPCO în perioada 4.11-17.11 până la epuizarea stocurilor. Fotografiile prezintă exemple de modele și pot diferi ușor de realitate.